6η ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Hotel Divani Caravel, Αθήνα (αίθουσα Ολυμπία)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 6η Ημερίδατης Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματοςπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Ημερίδα θα έχει τίτλο "Σύγχρονα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλημάτων στην κλινική οδοντιατρική πράξη". Σκοπός της ημερίδας είναι, μέσααπό τη διαδραστική σχέση της Χειρουργικής Στόματοςμε τους άλλους τομείς της οδοντιατρικής, ναπροταθούν λύσεις σε πολυσύνθετα προβλήματα ταοποία συχνά συναντά ο σύγχρονος οδοντίατρος, ναδοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κυρίως ναπροβληθούν οι εξελίξεις που πιθανόν αλλάζουν ταδεδομένα στην αντιμετώπιση των ασθενών.

Για άλλη μία χρονιά την Ημερίδα πλαισιώνουνεξαιρετικά αξιόλογοι ομιλητές, με τεράστια κλινική καιερευνητική εμπειρία, διακεκριμένοι μέσω του έργουτους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι θαμοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες της καταξιωμένηςδιαδρομής τους.

Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί και να συμμετέχετε ενεργάσε μία παραγωγική κι εποικοδομητική συζήτηση και σεμια γόνιμη και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος της Ημερίδας θαχορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης.Με την ελπίδα και την ευχή ότι η Ημερίδα αυτή, μετά τηνεπιτυχία των προηγούμενων, θα ανταποκριθεί στιςπροσδοκίες σας, σας περιμένουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Σ.Φ. Φραγκίσκος